Hirdetés

A PlayStation 3 fejlesztői változata úgy nézett ki, mint egy ocsmány, túlméretezett videólejátszó



|

Az egyik legismertebb techvideós birtokába került egy PS3 devkit, és alaposan megmutatta kívül-belül.

Hirdetés

Úgy tudjuk, a konzolgyártókkal dolgozó kiadók és fejlesztők csak azzal a feltétellel kaphatnak fejlesztői gépet, ha nem mutogatják azt, mivel a hozzájuk eljuttatott termék sokszor egészen máshogy néz ki, mint a boltokba kerülő változat. Ugyanakkor ezt sokan nem tartják tiszteletben, sőt, van, aki igyekszik a neten értékesíteni a dev kiteket, így láthattuk a PlayStation 5 futurisztikus, óriási fejlesztői változatát is.

Most a két generációval korábbi PlayStation 3 dev kitje került elő, köszönhetően a Linus Tech Tips csatornának.

Hirdetés

A videóban látszik, mennyire más a DECR-1000A kódnevet viselő gép, mint az, amit aztán a polcunkra helyezhettünk. Óriási, közel 20 kilós, sokkal több port van rajta, mint amennyire egy átlag felhasználónak valaha szüksége lehet, és iszonyú drága is volt, feltehetően pont azért, hogy ne juthasson hozzá bárki, és senki ne akarja továbbértékesíteni sem. Megtudhattuk azt is, hogy a belsős stúdiók egy ezüst változatot kaptak, míg a külsősöknek ez a fekete járt, és láthatjuk a Life is Strange, a LittleBigPlanet, illetve a Gears of War 3 fejlesztői változatát - ez utóbbi soha nem jelent meg PlayStationre, de tervben volt az átültetése.

A végén egy PlayStation Vita prototípus is felbukkan, egészen viccesen mutat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.