Hirdetés

A PlayStation 5 rendszerfrissítése a Pulse 3D fejhallgatót is jobbá teszi



|

Hasznos változtatásokról árulkodik a szoftver legújabb bétája.

Hirdetés

A PlayStation 5 háza tájáról most kétségtelenül a PlayStation VR2 headset dizájnjának tegnapi leleplezése a legizgalmasabb bír, azóta viszont egy másik kiegészítő kapcsán is szárnyra kapott egy figyelemre méltó értesülés.

A PS5 soron következő szoftvere ugyanis kisebb, de annál hasznosabb változtatásokat eszközöl a konzolhoz kínált vezeték nélküli fejhallgató, a Pulse 3D beállításaiban.

Hirdetés

A Sony next-gen masinája legutóbb szeptemberben kapott egy nagyobb rendszerfrissítést, ami nem csak a játékok teljesítményén javított, de fű alatt egy hangszínszabályzót is hozzáadott a Pulse 3D beállításaihoz. Ezt csiszolja tovább több ponton is a rendszer 4.0-s bétája. A tesztverzió alapján a rendszerfrissítéssel már át is nevezhetjük majd az előre beállítható 3 egyedi audioprofilt, valamint egy ismétlődő teszthangot is lejátszhatunk az egyes konfigurációk tesztelésére.

Ezzel azonban még nincs vége, a Sony ugyanis a hozzáférhetőségen is javít azzal, hogy a csúszkák felett már nem a frekvenciaszámokat (100Hz, 400Hz, 1kHz, 4 kHz, 10kHz) tünteti fel, hanem a laikusoknak is érthető kifejezésekkel (basszus, magas stb.) jelöli, hogy milyen hangtulajdonságokat módosíthatunk velük.

Forrás: Future

Egyelőre csak a PlayStation 5 System Software Beta Program résztvevői élvezhetik az újdonságokat, de a várakozások szerint akár már néhány héten belül befuthat a rendszerfrissítés nyilvános kiadása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.