Hirdetés

A Razer megoldja a headsethaj-problémát



|

Itt az új Ifrit headset, ami még csak véletlenül sem borzolja össze a gamerek haját. Ideális választás, ha valaki unja a fejhallgatókat. #noheadsethair

Hirdetés

A jelek szerint a modern gamereknek már nem szabad, hogy elég legyen egy minőségi headset, a stílusra, a divatra és a saját kinézetükre is figyelniük kell. Így vagy úgy, nyitott az út egy újabb részpiac előtt. Ez oldja meg a headsethaj-problémát. 

Hirdetés

A Razer bemutatta a legújabb termékét, amely a divatot előnyben részesítő játékosok gondjait is megoldja. Ez az új Ifrit headset, ami a #noheadsethair kampány keretében jelent meg. A kampány célja, hogy stílusossá tegye a gamereket. Ehhez speciális kialakítást használ a gyártó. A lényeg az, hogy nem rontja el a haját a viselőjének. 

Az új headset fülbe helyezhető kialakítást kapott, ami végeredményben gyengébb hangminőséget és rosszabb audioélményt garantál a nagyobb, vaskosabb megoldásokhoz képest. A #hairgate problémától azonban nem kell tartani, ráadásul a hangminőségen dob valamennyit a Razer USB Audio Enhancer technológiája is. 

A Razer újdonsága 100 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.