Hirdetés

A Razer őrült laptopjában egy okostelefon az érintőpad



|

A Project Linda keretében a Razer összeházasította a laptopot és az okostelefont.

Hirdetés

A Razer egyik CES-re elvitt érdekessége a Project Linda, amely alapvetően egy 13,3 hüvelykes laptop. A különlegessége, hogy a lelkét az androidos Razer Phone adja. Egy hibridről van tehát szó, amely új korszakot is indíthat. 

Hirdetés

A Project Linda laptop alapvetően dokkolóként szolgál a Razer Phone számára. Az okostelefont az érintőpad helyére tudjuk elhelyezni, és gombnyomásra kapcsolódik a notebookhoz. Mivel az okostelefonban Snapdragon 835-ös SoC és 8 GB RAM van, ezért a teljesítménnyel nem lesz gond az androidos laptopon. Az 5,7 hüvelykes mobilkijelző érintőpadként vagy másodlagos kijelzőként funkcionál. 

Természetesen a billentyűzet normál, teljes méretű, vagyis nem csak játékra alkalmas a gép. Kevés fény mellett jól jöhet a Razer Chroma háttérvilágítás és a testre szabhatóság. Természetesen egeret is lehet csatlakoztatni a precízebb irányítás érdekében. 

Az alumínium házas Project Linda mindössze 15 milliméter vastag és 1,25 kilogrammos. A 13,3 hüvelykes kijelző 120 Hz-es képfrissítéssel és QHD-s felbontással dolgozik. Az gép természetesen tölti a bedokkolt okostelefont, és van benne egy 200 GB-os tárhely is a jackcsatlakozó, USB-A és USB-C portok, 720p-s webkamera, dupla mikrofon és sztereó hangszórópár mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.