Hirdetés

A Razer Phone 2 ellenfele lesz a Xiaomi Black Shark 2



|

Hamarosan nemzetközileg is megjelenhet a Xiaomi legújabb gamertelefonja, amely a Razer Phone 2-t szorongatná meg.

Hirdetés

A Xiaomi még áprilisban mutatta be a Black Shark gamertelefonját, azóta azonban már az új modellt is hitelesítették Kínában. A cég weboldalának globális verziója már a nemzetközi megjelenést reklámozza. 

Hirdetés

Egyelőre csak annyit tudni, hogy "hamarosan elszabadulnak a közeledő cápák", vagyis konkrétumok nem igazán vannak. A Razer nemrég mutatta be a Razer Phone 2-t, vagyis a Black Shark 2 már a jövő hónapban meg is jelenhet, hogy közvetlenebb módon szálljon ringbe a riválisával. 

A Xiaomi okostelefonjába szintén Qualcomm Snapdragon 845 lapka és 8 GB RAM kerül, a tárhely mérete itt azonban már 128 GB lesz. Míg a Razer Phone 2 előnye a 120 Hz-es kijelző, az RGB-s logó és a hangos sztereó hangszóró, addig a Black Shark 2 18:9-es képaránnyal villoghat, illetve 799 dollár helyett csak 500-ba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.