Hirdetés

A Razer szerint profiként űzheted a Street Fighter 6-ot ezzel a fura kontrollerrel



|

A joystick nélküli kialakítással támadó Razer Kitsune Street Fighter 6 témájú variánsokban is érkezik.

Hirdetés

A mai nappal hivatalosan is megjelent a Capcom legfrissebb verekedős játéka, a Street Fighter VI, ami szerencsére jóval több lett egy szimpla rókabőrnél, a fejlesztők ugyanis dugig tömték tartalommal, miközben semmit sem veszített a nagy múltú szériára jellemző egyedi hangulatból.

A játék rajtjához a Razernek is volt néhány szava, a gamer kiegészítőkre szakosodott márka ugyanis a Street Fighter 6-hoz igazítva mutatta be a legújabb kontrollerét, amely kifejezetten verekedős címekhez készült.

Hirdetés

A Razer Kitsune legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy hiányoznak róla a joystickek, a gyártó szerint azonban ez valójában előnyt jelent a hagyományos vezérlőkkel szemben, mivel gyorsabb és precízebb bevitelt tesz lehetővé. Ezt segítik a gombok alatt megbúvó lineáris profilú kapcsolók is, amelyek minimális kioldási mélységgel biztosítják a szélsebes reakcióidőt. A kontroller alapvetően fekete színben érkezik, de korlátozott ideig két Street Fighter 6 témájú kiadást is kapunk, Chun-Li és Cammy karaktereire fókuszálva.

A Kitsunéról természetesen nem hiányzik a Razer-féle gamer kütyük elengedhetetlen kelléke, a konfigurálható Chroma RGB világítás sem, a csatlakozásról pedig egy USB-C port gondoskodik. A kontroller nemcsak a PC-ket, hanem a hivatalos Sony-licencnek hála a PlayStation 5 konzolt is támogatja.

A gyártó sajnos egyelőre nem közölte, hogy mikor küldi boltokba a terméket, ahogy a hivatalos ár is titok tárgyát képezi, ám akit érdekel a vezérlő, az ezen a weboldalon iratkozhat fel a Razer értesítésére.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.