Hirdetés

A Razer új gamer széke egészen megdöbbentő módon olcsóbb modell lett



|

Az amerikai gyártó memóriahabos hát- és fejtámlát is kínál az Iskur X modellhez, és egészen hihetetlen módon az árképzés most nem a rekord felé törekszik.

Hirdetés

A játékos célcsoportnak szánt termékek piacának egyik legmeghatározóbb szereplője a Razer, amely a csúcsteljesítményű laptopok mellett számos perifériát és egyéb kiegészítőt is kínál.

A gyártó nemrégiben mutatta be a Blade 15 Advanced laptopokat és a vállalat első 65 százalékos billentyűzetét, illetve áprilisban bemutatkozott az Orochi V2 egér is.

A Razer ezúttal a gamer szék portfólióját bővítette, és már egyedi kiegészítőkkel megvásárolható az Iskur X modell.

A vállalat a legmegfizethetőbb gamer székeként jellemzi az Iskur X-et, amely visszafogottabb tulajdonságokkal bír, mint a januárban bemutatott Project Brooklyn koncepciója, ami összehajtható OLED panelekkel készülne. Az Iskur X-et a Razer úgy tervezte, hogy hosszú távon nyújtson kényelmet, így az akár 136 kg terhelést bíró széket acél vázzal és kényelmes párnázattal gyártották.

Hirdetés

A szék háttámlájának formáját az ember gerincoszlopának természetes íve alapján alkották meg a mérnökök, a kartámasz pedig több irányban is mozgatható és beállítható. Az extra kényelmet a Razer Head Cushion fejtámla és a Razer Lumbar Cushions kiegészítő háttámla biztosítja.

A Razer Iskur X már megvásárolható a gyártó hivatalos honlapján 399 dollárért, vagyis 100 dollárral olcsóbban, mint a "nagytestvér" Iskur modell. A Razer Head Cushion 39, a Lumbar Cushion pedig további 49 dollárért érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.