Hirdetés

A Razer Xbox Series X-hez készült kontrollere ergonómiai tökéletességet ígér



|

100 dollárba kerül a Razer Wolverine V2 kontroller, az Xbox Series X és S konzolokat is támogatja.

Hirdetés

Van, aki egyszerűen nem éri be egy konzol gyári kontrollerével. Szerencsére itt van például a Razer, amely elő is állt az első olyan saját kontrollerével, amit kifejezetten az Xbox Series X és Series S konzolokhoz tervezett.

A Wolverine V2 a gyártó saját Mecha-Tactile akciógombjait és Mecha-Tactile D-Padjét kínálja, elég impozáns módon igyekszik az igényes játékosok kegyeit keresni.

A gombok 0,65 mm-es lenyomási távolsággal rendelkeznek, ami a gyártó szerint a normál kontrollerhez viszonyítva 35 százalékkal gyorsabb lenyomást garantál.

Hirdetés

A gombokat ráadásul 3 milliószor lehet úgy nyomkodni, hogy nem lesz bajuk, vagyis hosszú élettartamot remélhetünk tőle.

A kontrollerre jutott még két extra, programozható gomb is. Van továbbá Hair Trigger Mode, ami akkor jöhet jól, ha valaki egy FPS-ben próbál gyorsan elsütni fegyvereket. 

A Razer azt mondja, hogy szinte tökéletes ergonómiát ígér az új Wolverine V2, csúszásmentes gumi betétekkel és kontúros dizájnnal pedig a csúszkálással sem lesz probléma.

A kontroller ára 100 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.