Hirdetés

A régebbi játékok szerelmeseire is gondol az AMD



|

Az új Adrenalin driver inkompatibilis egyes régebbi játékokkal, de az AMD végül javítja a kellemetlenségeket.

Hirdetés

Éppen 2017 végéhez értünk, amikor a gamerek számára komoly kellemetlenségeket okozott, hogy az AMD Adrenalin drivere inkompatibilis lett néhány régebbi DX9-es játékkal, úgy mint a következők: C&C3 Tiberium Wars, C&C3 Kane's Wrath, C&C Red Alert 3, C&C Red Alert 3 Uprising, C&C4 Tiberian Twilight, Battle for Middle Earth 1-2, The Witcher Enhanced Edition. 

Hirdetés

Akkor az AMD azt reagálta a felmerült panaszokra, hogy nem túl valószínű, hogy bármilyen erőforrást is rááldoznának a hiba kijavítására. A felhasználók természetesen nem örültek, de az új év kezdetével az AMD hozzáállása is más lett. 

A gondokat úgy tűnik, hogy egy driverszintű inkompatibilitás okozza a SAGE engine-t használó játékokban. Terry Makedon most mindenkit megnyugtatott a Twitteren, és elárulta: az AMD biztosan javítja ezt a hibát egy közelgő hotfix formájában. 

Az elmúlt napokban kialakult helyzet egyértelműen rávilágított, hogy a PC-s gamerek szeretnék, ha a rendszerük mindig visszafelé kompatibilis maradna a régebbi címekkel is. Ez meghatározó fontosságú tényező a PC-s világban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.