Hirdetés

A rémálmainkban se jöjjön elő ez az egyedi Xbox kontroller



|

Csupa analóg karból álló szörnyszülöttet teremtett egy videós.

Hirdetés

A Microsoft még 2016-ban indította útjára az Xbox Design Lab néven futó szolgáltatást, amellyel mindenki egyedi kontrollereket tervezhet magának, egészen az egyes gombok színének meghatározásáig.

Akadnak azonban, akik nem elégszenek meg a június óta már hazánkban is elérhető szolgáltatás által kínált lehetőségekkel, és házi barkácsolással próbálnak valami különlegeset létrehozni. A Solderking nevű videós most egy rémálomba illő torzszülöttel maxolta ki a műfajt.

Hirdetés

A 6000 feliratkozóval bíró youtuber önmaga számára is rejtélyes okokból a fejébe vette, hogy a világnak szüksége van egy kizárólag analóg karokból álló Xbox-kontrollerre, majd meg is alkotta azt egy jobb sorsa érdemes Series X-vezérlőből. Ahogy az az alábbi képsorokon látható, a riasztó teremtményen még a ravaszokat is stickek helyettesítik, ami esztétikai és funckionális értelemben is felér egy merénylettel.

Aki nem hiszi, tekerjen 13 perc környékére, ahol Solderking tesz egy próbakört az EA Black Box gördeszkás sikerjátékával, a 2009-ben megjelent Skate 3-mal, amelyben még a legszimplább trükkökért is alaposan meg kell szenvednie, így viszonylag hamar feladja a dolgot.

Ezzel azonban nem ért véget a történet, a youtuber ugyanis poénból elküldte a kontrollert egy kifejezetten játékvezérlőkre szakosodott pályatársának, vCudának, aki mindenféle analóg karnak nagy ellensége az azokat sújtó driftelés (a bevitel téves észlelése) miatt. A Frankenstein-kontroller így végtére is szívatós poénként talált magának értelmet a világban, ám erről már egy külön videó számol be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.