Hirdetés

A ROG Strix G512 Electro Punk a kezedbe adja a cyberpunk életérzést



|

Szerkesztőségünkben járt egy vadító rózsaszín-fekete színkombinációt villantó ROG Strix G512 Electro Punk gamer laptop, amire azonnal rávetettük magunkat.

Hirdetés

Első ránézésre talán nem tűnik a legférfiasabb laptopnak, de ha közelebbről is megnézitek, akkor bizony látszik, hogy a ROG Strix G512 Electro Punk nem egy csajos darab, hanem egy igazi vagány cyberpunk gamer szett központi darabja. Persze a küllem korántsem minden, de szerencsére ennek a vasnak teljesítmény tekintetében sem kell szégyenkeznie, sőt!

A nálunk járt laptopban például egy 10. generációs i7-10750H processzor csücsült, ami mellé 16GB DD4-es RAM-ot, egy RTX 2070 Supert, továbbá egy 512 GB-os SSD-t passzintottak oda a mérnökök.

Hirdetés

A Full HD/60fps kombó így nyilván adott, ehhez pedig egy élénk színeket prezentáló 240 Hz-es 3 ms-es válaszidejű panel társul. Sem a memória, sem az SSD nem integrált, illetve a különböző paramétereket is cserélgethetitek már vásárláskor. 

A további részleteket az alábbi videó meséli el nektek: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.