Hirdetés

A ROG Zephyrus M16-ról és 2021 legfontosabb laptop trendjeiről beszélgetünk



|

Az Intel® Core™ i9-11900H-val szerelt Zephyrus M16 segítségével átvettük a legújabb ROG fejlesztéseket és a 2021-es gamer laptop trendeket.

Hirdetés

A járvány fellendítette a PC-ipart, nem csak a gyárak szünetelése, hanem a jelentősen megnövekedett kereslet miatt is nehéz most laptophoz, komponensekhez jutni.

Azért szerencsére nem lehetetlen a helyzet, és a gyártók is sorra mutatják be vadonatúj megoldásaikat, amik legalább egy-két évre meghatározzák az irányt a gaming számára.

Hirdetés

Stúdiónkban vendégünk volt Daghistani Péter, a ROG márka szakértője, valamint egy Intel® Core™ i9-11900H-val, 32 GB RAM-mal és egy Nvidia GeForce RTX 3070-es kártyával szerelt ROG Zephyrus M16 laptop, melynek segítségével átvettük a 2021-es laptop trendeket, azt, hogy hogy áll most a videojátékokat célzó laptopok területe, és mire számíthatunk az idei, valamint a jövő évben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.