Hirdetés

A Sharkoon is kínál már menő gamerszéket



|

299 euróért lehet egy menő Sharkoon SKILLER SGS3 forgószéked, ha a Corsair korábbi ajánlata nem jött be.

Hirdetés

Nemrég a Corsair egy speciális forgószékkel kedveskedett a gamereknek, amely az ígéretek szerint nagyfokú kényelmet és persze tetszetős külsőt biztosít bármelyik gamerkonfigurációhoz. Ha valakinek nem jött be a Corsair ajánlata, akkor a Sharkoon majd segít. A Sharkoonnak is megérkezett az első gamerszéke. 

Hirdetés

Ez a SKILLER SGS3 nevet viseli, és szintén prémiumnak ígérkezik. Komoly gamereknek és streamereknek szánja a Sharkoon, erős acél vázzal és nagy, 75 milliméteres kerekekkel. Ezeken gyári fék is van, vagyis ha valaki versenyjátékokkal játszik, akkor a pedálok használata közben nem csúszkál. 

A szék alapszíne fekete, de elérhető kék, piros, zöld, fekete és fehér díszítésekkel és varrással is. Mindegyik csúszásmentes, szintetikus bőrrel van borítva. 

A támaszok mellett a kényelmet az ezúttal is 4D-s (minden irányban állítható) kartámaszok fokozzák. A szék maximum 120 kilogrammos felhasználót bír el, 0 és 14 fok között billenthető, hátrafelé pedig 90 és 160 fok között dönthető a pihentetőbb percekhez. A vételára 299 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.