Hirdetés

A Sony új kontrollerével játékkonzollá alakíthatjuk az iPhone-unkat



|

PlayStation Vita hangulatú az eszköz, de van némi xboxos beütése is.

Hirdetés

A Sony felkérte a Backbone névre hallgató kiegészítőgyártó céget, hogy készítsen egy playstationös verziót a Backbone One-ból, amelybe könnyedén belehelyezhetjük az iPhone-unkat, hogy kényelmesebben játszhassunk vele - mintha csak egy Nintendo Switch lenne. A 100 dollárt, azaz nagyjából 40 ezer forintot kóstáló kontroller nem használható akármelyik Apple-mobillal, a minimális kompatibilitási méret a 13 Minié, a maximális pedig a 13 Pro Maxé. 

A Backbone One - PlayStation Edition nyomokban a PlayStation 5 DualSense kontrollerére hasonlít és megidézi a PlayStation Vitát, a Sony még azt sem bánta, hogy az analóg karok Xbox-szerűek lettek. Az eszköznek köszönhetően a házi megoldásoknál kényelmesebben játszhatunk playstationös játékokkal a Remote Playen, a Sony mobilalkalmazásán keresztül, amellyel PlayStation 4 vagy PlayStation 5 konzolról streamelhetjük a gyűjteményünk darabjait.

Hirdetés

Mivel a Remote Play már nemcsak az otthoni hálózaton használható, hanem akár 5G-n keresztül is, így a lefedettségtől függően a lakáson kívül is nyüstölhetjük a PS-játékokat a Backbone One-nal. Egyébként a PS-es gombokkal, passthrough-töltéssel, testreszabott alkalmazással, és 3,5 mm-es jackcsatlakozóval felvértezett eszköz támogatja a Google Stadia, a GeForce Now és az Amazon Luna szolgáltatásokat is. Galériánkban minden oldalról megnézegethetitek a terméket: 

A Backbone megerősítette, hogy a PlayStation Edition iOS-exkluzív, de a vállalatnak lesz egy androidos verziója is a One-ból, amely várhatóan novemberben fog megjelenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.