Hirdetés

A Sonyénál is többet tudó PS5-ös kontrollert dobott piacra a Scuf



|

Az első adag hamar el is fogyott a Scuf Reflex kontrollercsaládjának tagjaiból, amik extra funkciókkal is bírnak a DualSense kontrollerhez képest.

Hirdetés

A PlayStation 5-höz készült DualSense tényleg generációs előrelépést jelent a korábbi kontrollerekhez képest, köszönhetően az adaptív ravaszoknak és a még részletesebben irányított rezgő visszajelzésnek. De persze vannak játékosok - főleg, akik kompetitíven játszanak bizonyos műfajokat konzolon -, akik vágynának még néhány további funkcióra. Nekik hozta el az egyedi gamepadek egyik első fecskéjét ebben a konzolgenerációban a Scuf.

Hirdetés

A Reflex névre hallgató termékcsaládban három modell kapott helyett, a sima Reflex mellett egy Reflex Pro és egy Reflex FPS névre hallgató változat is készült. Ezek közül mindegyik rendelkezik a kontroller hátlapján négy extra gombként funkcionáló füllel, amikhez mi rendelhetünk játékbeli parancsokat, a profilváltó gombbal pedig három előre elmentett beállítás között váltogathatunk, így gyorsan új funkciókat rendelhetünk a fülekhez. Emellett személyes preferenciáinknak megfelelő hosszúságúra és konkáv, vagy konvex végűre cserélhetjük az analóg karokat is.

Szintén a minél jobb teljesítményt szolgálja a Scuf Reflex Pro és FPS kontrollerein megtalálható tapadós markolat, de az igazán hardcore arcoknak, akik az FPS változatot választják, két funkcióról le kell mondaniuk a lehető leggyorsabb headshotok érdekében. Ebben a verzióban ugyanis nem található meg sem a haptikus visszajelzés, sem az adaptív ravaszok technológiája, ez utóbbit egy kapcsolóval rövid  úton, szinte egérgombszerűen működő ravaszokra cserélte a Scuf. A gyártó egyébként szeretne hatni a stílusérzékünkre is, az egyelőre csak fekete-szürkében kiadott kontroller előlapját cserélhetőre tervezték, így a jövőben az alább látható színek valamelyikébe is öltöztetheti, aki tud egyet szerezni a kontrollerekből.

A gyártó európai oldala szerint már ki is merült a készlet, így az érdeklődők csak feliratkozni tudnak a később legyártott darabokra. De ha egyszer tényleg a megvásárlásukra adnák a fejüket, mélyen a pénztárcájukba kell nyúlniuk, ugyanis a Reflex 220, a Reflex Pro 240, a Reflex FPS pedig 270 eurós árcédulát kapott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.