Hirdetés

A Steam Deck is kellett hozzá, hogy végre frissüljön a Steam Big Picture módja



|

Nagyon ráfért már a Steam teljes képernyős felületére egy ráncfelvarrás.

Hirdetés

A Valve már több, mint 10 éve, 2012-ben mutatta be a Steam Big Picture módját, egy olyan teljes képernyős kezelőfelületet, amit direkt kontrollerekhez optimalizáltak, és azoknak a játékosoknak a kényelmét szolgálja, akik tévén élveznénk PC-s játékaikat. A megjelenés óta a felület szörnyen elhanyagolták, a Steam platform legutóbbi vizuális megújulását követően pedig már kifejezetten rosszul mutatott a Big Picture.

Szerencsére nemrég a Valve rászánta magát a korszerűsítésre, és most, négy hónapig tartó tesztidőszak után pedig már el is érhető a megújult Big Picture.

Hirdetés

A frissítés nem a semmiből érkezett, a cég még 2021. júliusában bejelentette, hogy sort kererít a Big Picture ráncba szedésére, a modernizálásban pedig segítséget nyújtot a Steam Deck kezelőfelülete. Az új interfészen könnyedén elérhetőek a legutóbb játszott címek, egy kattintásra van egy univerzális kereső, nem utolsósorban pedig egy új kontroller konfigurátorral is kedveskedett a Valve a felhasználóknak.

Közel 18 hónappal tehát az első közlemény után végre élesben is a Steam részévé vált az új Big Picture mód, amit mostantól mindenki korlátozások nélkül élvezhet. A változások teljes listáját ide kattintva böngészhetitek át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.