Hirdetés

A takarékos gamerek kedvence lehet ez a gépház



|

Megérkezett a Sharkoon legújabb ATX-es midi tornya, a VG7-W: a takarékosan gondolkozó játékosok egyik kedvence lehet.

Hirdetés

A Sharkoon bemutatta a legújabb ATX-es midi tornyát, a VG7-W-t. Ezzel a termékkel igyekezett tetszetős megjelenést, megfelelő légáramlást és kompakt méreteket elérni a gyártó. Ennek hála nem kell különösebb kompromisszumokat kötni új hardverek vásárlásakor. 

Hirdetés

A nagy akril oldalablak kiváló betekintést nyújt az alkatrészekre, míg az előlap sportos és modern megjelenést kölcsönöz. A mesh jellegű előlap mögött két előre telepített, LED-es, 120 milliméteres ventilátor van, amelyeknek hála sok levegő áramlik a gépházba. A hátsó panelen szintén van egy előre telepített légkavaró. Kék, piros és zöld világítás egyaránt kérhető, de RGB-s is akad. Ez utóbbi címezhető és szinkronizálható, így a világ egységes lesz a kompatibilis alaplapoknál. Ellenkező esetben 14 eltérő effekt választható a ház kapcsolóival. 

A hardverek védelme érdekében a légbeömlőknél porszűrők találhatóak, ezeket könnyen el lehet távolítani a takarításkor. A kompakt méretek ellenére van hely akár 37,5 centiméter hosszú videokártyának, négy SSD-nek, három merevlemeznek és egy optikai meghajtónak is. Az egyszínű verziók ára 44,9 euró, az RGB-s változat 54,9 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.