Hirdetés

A takarékosabb gamereknek szól az Acer Nitro 5 laptop



|

Az új gamerlaptop azért nem olcsó, de a kategóriában egész kedvező árral támad.

Hirdetés

Az Acer több érdekességet is mutatott a napokban, az egyik pedig a Nitro 5 laptop volt, kifejezetten gamereknek fejlesztve. A gyártó ezúttal azokat vette célba, akik szűkösebb keretből hoznának ki egy jó gamernotebookot. 

Hirdetés

Természetesen egy gamerlaptop mindig rosszabb befektetésnek tűnik, mint egy saját asztali konfiguráció megépítése, azonban a mobilitás tényezője sokszor aranyat ér. 

A 15,6 hüvelykes gép full HD-s IPS kijelzőt kapott. Maximum 32 GB DDR4-2400-as memóriát támogat, Intel Core i5 és Core i7 processzorokkal egyaránt kérhető lesz. Ehhez egy NVIDIA GTX 1050 Ti társul majd. Létezik olyan verzió is, amibe az AMD hetedik-generációs FX, A12 vagy A10 processzorai kerülnek, Radeon RX 550-nel. 

Bizonyos változatokban PCIe SSD is lesz (512 GB maximum), illetve extra HDD (2 TB maximum). A portok között akad gigabites Ethernet, USB-C (3.1), USB 3.0, két USB 2.0 és egy HDMI. Adott a 802.11ac-s WiFi is, 2x2-es MIMO antennával. 

A Nitro 5 augusztusban kerül a boltokba, 1139 eurós indulóárral. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.