Hirdetés

A tervezettnél később jelenhet meg az Nvidia szörnyetege, az RTX 3090 Ti



|

A játékosok így várhatóan csak később panaszkodhatnak arra, hogy nem sikerült lecsapniuk az új videokártyára.

Hirdetés

A chiphiány és a kriptobányászat kombinációja továbbra is komoly problémát okoz azoknak a játékosoknak, akik szívesen lecserélnék régebbi videokártyájukat az RTX 30-as széria egy darabjára, habár benne van a pakliban, hogy idén valamelyest javul a helyzet ezen a téren.

Ennek ellenére az Nvidia nem olyan régen bejelentette a GeForce RTX 3090 Ti-t, ami egy bivalyerős hardvernek ígérkezik, de valószínűleg nem fogja megoldani a piac problémáit. Sőt, nagyon úgy tűnik, hogy még tovább kell várnunk a megjelenésére.

Hirdetés

A Tweaktown forrásai úgy értesültek, hogy az Nvidia értesítette a videokártyák összeszereléséért felelős AIB-partnereit, hogy álljanak le az egyedi RTX 3090 Ti-ok összeszerelésével. Közben már máshonnan is megerősítették ezt az értesülést, a Videocardz pedig arról számolt be, hogy a zöld csapatnak problémája adódott magával a hardverrel, és még a BIOS kapcsán sem stimmel minden.

Azt nem tudni, pontosan, mi lehet a gubanc, de a gyártóknak így változásokat kell eszközölniük a saját videokártyák elkészítése során. Sajnos az sem derült ki, hogy mikor jelenhetnek meg a piacon a 24 GB-os, GDDR6X-es szörnyetegek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.