Hirdetés

A világ első HDMI 2.1-es, 4K-s gamermonitorait mutatta be az ASUS



|

27, 32 és 43 hüvelykes méretben, 48 Gbps-os HDMI 2.1 kapcsolattal érkeznek az új 4K-s ASUS ROG gamermonitorok.

Hirdetés

A Sony és a Microsoft következő-generációs konzoljai elvileg elhozzák a 120 Hz-es világot konzolokra a HDMI 2.1 szabvánnyal, de kijelzők nélkül nehéz lesz élvezni ezeket az előnyöket. Szerencsére egyre több tévé támogatja mindezt, sajnos igen borsos vételáron (általában 1500-2000 euró a belépőmodell). Remélhetőleg olcsóbbak lesznek az ASUS most bemutatott gamermonitorai, amelyek a világ első 4K-s megoldásai HDMI 2.1-es csatlakozással. 

Hirdetés

Az ASUS a ROG széria keretében dobja piacra a 27, 32 és 43 hüvelykes megjelenítőit, amelyek teljes 48 Gbps-os sávszélességet, és akár 120 Hz-es képfrissítést is támogatnak. Az Auto Low Latency mód keretében a konzolok közvetlenül hozzáférnek a feldolgozást végző hardverhez, így előtérbe helyezhetik a válaszidőt a gyors mozgású játékoknál. 

Sajnos vételárakról és a panelek specifikációiról egyelőre nincs hír, így egyelőre csak tippelgetik, hogy LED-es VA LCD-panelekről van szó, HDR-támogatással, feltehetően 1000 dollár alatt. Reménykedjünk ebben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.