Hirdetés

A Windows 11 következő frissítése valóra váltja a gamerek régi álmát



|

Most, hogy a Microsoft bedobta, igazából nem is értjük, hogyan élhettünk enélkül korábban.

Hirdetés

Ha már építettetek olyan gamer PC-t, amiben volt RGB, esetleg többféle modul, különböző gyártóktól, biztosan ti is megtapasztaltátok, hogy mennyire körülményes és átgondolatlan a PC-s fronton ezek kontrollálása.

A Corsair iCue, a Razer Synapse és a többi szoftver már eddig is egyre több harmadik féltől származó kihívót kapott, most azonban a Microsoft jelentkezett be, hogy ők tehermentesítsék a játékos PC-ket, mert bizony ezek a szoftverek komoly hatással tudnak lenni a teljesítményre is.

Az Albacore nevű Twitter-felhasználó szúrta ki a Windows 11 legutóbbi publikus tesztverziójában a Microsoft által fejlesztett szoftvert, amivel a játékosok a közeljövőben a gyártók saját megoldásaik nélkül is állíthatják majd az RGB-ik fényerejét, a különböző effektusokat, a színeket és a változások sebességét is.

Hirdetés

A legjobb pedig, hogy ezek összehangolódnak, sőt, akár a Windows 11 színéhez is egy kattintással lesznek illeszthetők.

A Microsoft hivatalosan még nem erősítette meg a saját RGB kontroller fejlesztést a Windows 11 felhasználók számára, de közismert tény, hogy a redmondiak több kreatív megoldással is kísérleteznek, amik az idei év folyamán érkezhetnek a nagy frissítésekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.