Hirdetés

AirPods-szerű füles és új fejhallgató is érkezhet az új PlayStation 5 mellé



|

Izgalmas év lehet ez a PlayStation 5 történetében.

Hirdetés

A Sony 2020 novemberében piacra dobott kilencedik generációs konzolja, a PlayStation 5 eddig bombasikernek tűnik, hiszen már több mint 30 milliót adtak el belőle, a legfrissebb adatok alapján pedig még mindig úgy kapkodják az emberek, mintha nem lenne holnap.

A pletykák szerint a gyártó az idén jelentősen megkavarhatja a dolgokat egy teljesen új, lecsatolható lemezolvasóval rendelkező modell piacra dobásával, míg most egy új jelentés utal arra, hogy egy füles és egy fejhallgató is érkezhet a ráncfelvarrott konzol mellé.

Hirdetés

A beszámoló az Insider Gamingtől származik, amely úgy tudja, hogy mindkét zajkeltő vezeték nélküli lesz, és valamikor a Sony 2023-as pénzügyi évében, azaz április és 2024 márciusa között kerülhetnek boltokba. A füles Project Nomad néven fut, és az Apple AirPodsot idézheti a megjelenése. Az apróság üzemideje állítólag valamivel elmarad a Sony WF-1000XM3 6 órás teljesítményétől, a töltését az USB-C bemenettel ellátott töltőtokkal oldhatjuk meg.

Ami a Voyager kódnéven emlegetett fejhallgatót illeti, erről csak annyit árul el a jelentés, hogy a funkcionalitását tekintve hasonló a tavaly bemutatott Inzone H7 headsethez, a gyártó viszont még nem döntötte el, hogy milyen árszegmensben fogja ringbe küldeni. A PlayStationnek ugyanakkor már most is van egy hivatalos fejhallgatója a Pulse 3D képében, így még érdekesebb kérdés, hogy pontosan hova érkezik a kütyü a termékpalettán.

Az Insider Gaming szerint összességében elképzelhető, hogy a füles és a headset végül szeptemberben futnak be, közvetlenül az új PlayStation 5-modell társaságában. Ha a jóslat beválik, izgalmasan alakulhat az őszi szezon a Sonynál, miközben most sem unatkozunk, hiszen csak nemrég jelent meg a vadonatúj DualSense Edge kontroller, február 22-én pedig befut a PS VR 2 headset, amit a GameStarnál már ki is bontottak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.