Hirdetés

Akár te is nyerhetsz egy The Mandalorian témájú Xbox csomagot



|

A harmadik évadban is folytatódik a Disney és a Microsoft partnersége.

Hirdetés

Március elsejével ismét bővült a Star Wars-univerzum, méghozzá a Disney+ streamingplatformon futó A Mandalóri 3. évadával, amely egy ígéretes nyitánnyal gördítette tovább a fejvadász Din Djarin és a Baby Yodaként is emlegetett Grogu űrbéli kalandjait.

Előre sejteni lehetett, hogy a Microsoft is készül valamivel a régen várt premierre, hiszen a cég korábban több A Mandalóri-témájú kontrollert is kiadott az Xbox konzolokhoz, most pedig két nyereményjátékkal szeretné mozgósítani a rajongókat.

Hirdetés

Az elsőben a sorozathoz passzoló díszítésű Series S és X konzolokat nyerhetünk egy Grogu színére hajazó kontrollerrel, amelyhez a cukiságfaktor kimaxolása érdekében egy szövet zsákocska is jár. Aki szeretné behúzni a csomagok valamelyikét, annak csak annyit kell tennie, hogy március 1. és május 11. között megosztja a Twitteren az Xbox hivatalos fiókját. Fontos, hogy a lehetőséggel csak 18 év felettiek élhetnek, a nyerteseket pedig május 8-ig hirdetik ki. Az akció részletes szabályai itt olvashatók.

Az igazán nagy durranásból viszont szinte az egész világ kimarad: az amerikai játékosok egy egész szettre is pályázhatnak, amelyben nemcsak a Grogu kontroller és az egyedi Xbox Series S konzol lapul ott, de egy masszázsfunkciókkal ellátott játékállomás is, amely az apró főhőst szállító kapszulát formázza. Ez a nyereményjáték március 16-tól május 11-ig tart, és a Microsoft Rewards-programon keresztül bonyolítják.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.