Hirdetés

Mi az RTX, és mire jó ez nekünk?



|

Persze minden jobb, ha van benne RTX, de mit is jelent ez pontosan? Megmutatjuk!

Hirdetés

Ma este elstartol a Game Pass Online Fesztivál legújabb etapja, idén tavasszal pedig nem csak kvízműsorok, Checkpoint podcastok és a videójátékos livestreamek várnak benneteket a GameStar szervezésében, hanem bizony három héten át hétfőnként egy új műsorszám, a "Hardver Talk Show" is képviselteti magát.

Ezekben az adásokban a PC World és a GameStar szerkesztői, valamint esetenként meghívott vendégek beszélgetnek napjaink legfontosabb tech kérdéseiről. Rögtön az elő adásban egy masszív téma várható, az RTX korszak előnyeit, és az életünket megkeserítő velejáróit fogja kitárgyalni Erdős Márton, a PC World magazin főszerkesztője, valamint a GameStar részéről mazur és Kaci.

Hirdetés

Az adás ma 19:00-kor kezdődik, de maga a livestream már picivel korábban elstartol, kaptok egy kis összefoglalót arról, mi vár ránk, és mit láthattatok a korábbi fesztiválok ideje alatt. A tavaszi Game Pass Online Fesztivál első hetének teljes programját itt éritek el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.