Hirdetés

Aligha van olyan játék, amit nem lehet játszani a Samsung új okostévéin



|

A Samsung új, a játékosokra fókuszáló felülete mindent elkövet, hogy játékkonzolként is gondoljunk a tévéikre.

Hirdetés

Hivatalosan is elindult a Samsung 2022-es okostévéin a gaming hub felület, ami elképesztően sok funkcióval vértezi fel az amúgy játékra kifejezetten alkalmas készülékeket. A gaming hubon a teljesség igénye nélkül elérhető a GeForce Now, a Google Stadia, a Utomik, a Twitch és egy feltörekvő új versenyző, az exkluzívként érkező Xbox felhő alapú szolgáltatás.

A gaming hubon keresztül tehát (persze a megfelelő előfizetéssel rendelkezve) több száz játékkal lehet mindenféle konzol nélkül játszani, a felület azonban ennél sokkal többet tud.

Hirdetés

Ide futnak be például a különböző HDMI-vel csatlakoztatott eszközök, amiket a gaming hubon keresztül egyetlen bluetooth vezérlővel irányíthatunk, így nincs szükség folyamatosan kontrollert váltani, ha másik platformra megyünk át, sőt, a párosított eszközzel az appok és az egyéb szolgáltatások is vezérelhetőek.

A legnagyobb húzóerő azonban akkor is az Xbox app, amin keresztül okostévén exkluzívként, csak Samsung modelleken hozzáférhetünk az Xbox Cloud Gaminghez is, ahol Game Pass Ultimate előfizetéssel több mint 100 játék elérhető, de a Fortnite mindenki számára ingyen játszható az Epic-kel kötött megállapodás értelmében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.