Hirdetés

AMD processzorral támad az Ataribox konzol



|

Az Atari 2018 tavaszán tér vissza a konzolpiacra: 300 dollár alatti ár, Linux, és Radeon grafika jellemzi az Atariboxot.

Hirdetés

2018 tavaszának végén tér vissza a konzolpiacra az Atari, a közelgő Ataribox konzollal. A rendszer szívét egy egyedileg tervezett AMD processzor adja, amely Radeon grafikával dolgozik. 

Hirdetés

Az Atari csapata egy testre szabott Linux operációs rendszert választott az Atariboxhoz, ezzel pedig teljes PC-s élményt szeretnének garantálni TV-n. A Linux rendszernek hála a felhasználók testre szabhatják majd az OS-t, azonban hozzáférnek a játékokhoz, amelyeket más platformokon keresztül szereztek be. 

Az Atariboxon gyárilag ott lesz sok klasszikus és retró cím, de a modern címek is támogatottak. Az Ataribox emellett alkalmazások futtatására, multimédiás streamingre, böngészésre és a közösségi oldalak használatára is alkalmas.  

Az Ataribox fekete műanyag házat kap, üveg vagy fa előlappal. Hátul USB portok, HDMI, Ethernet és SD-kártyahely is található. Az Ataribox fejlesztését egy jövő hónapban induló Indiegogo-projekt keretében szeretnék finanszírozni. Egy konzol 250-300 dollárba kerülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.