Hirdetés

Razer Chroma világítást kapnak az AMD Wraith Prism hűtők



|

A 3. generációs Ryzen 7 és Ryzen 9 asztali processzorok gyári hűtői sem maradnak ki a millió színű világítós őrületből.

Hirdetés

A Razer friss közleményében most nem egy saját hardverre hívta fel a figyelmet, hanem a Ryzen dobozos processzoraihoz csomagolt hűtőket látta el teljes Razer Chroma támogatással. A Razer Chroma Connect részeként a Wraith Prism teljes mértékben kompatibilis lesz a Razer Synapse 3-mal, tehát a hűtő RGB LED világítását is teljesen testreszabhatjuk, szinkronizálhatjuk a többi rendszerelemmel együtt.

Hirdetés

A Wraith Prism RGB LED-es hűtőt alapesetben minden 3. generációs AMD Ryzen 7 és Ryzen 9 asztali processzor mellé csomagolják, tehát ha Ryzen 7 3700X, 3800X, Rízen 9 3900X, valamint a szeptemberben megjelenő 3950X modellt vásárolsz, ezt a kiegészítőt is megkapod. Emellett most már a legújabb generációs Ryzen 7 2700 X mellett is találsz egyet. Ha pedig olyan környezetbe építed be a processzort és a hűtőt, ahol már vannak Razer Chroma kompatibilis eszközök, a hűtő világítását és effektjeit is teljes körűen, a rendszer részeként vezérelheted. Választhatsz 16,8 millió szín közül, és megoldhatod azt is, hogy a színhullámok a billentyűzetről a PC házra fussanak, de számos egyéb, előre beállított RGB-fényhatást is engedélyezhetsz úgy, hogy ennek most már a processzorhűtő is része. A Chroma játékon belüli reaktív világítása automata fényhatásokkal növeli a játékélményt és hangulatot.

A Razer Chroma Connect programja egy folyamatban lévő kezdeményezés a Razer és több hardvergyártó között, amely szinkronizált RGB világítást tesz lehetővé a komponensektől (memóriamodulok és alaplapok), a perifériákon át (billentyűzetek és egerek), egészen a környezeti háttérvilágításíg. A további, Chroma Connect kompatibilis márkák között megtalálható az MSI, az ASRock, a Thermaltake és a Lian Li.

Az újdonság használatához először le kell tölteni az AMD Wraith Control alkalmazását, majd ezen belül az "Enable Chroma Connect" gombra kattintani. A Razer Synapse 3-at itt töltheted le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.