Hirdetés

AMD Vega, Navi, Zen+ - hamarosan többet tudunk



|

Május 16-án felvázolja a jövőképét az AMD, a videokártyák és a processzorok piacán egyaránt.

Hirdetés

A jelentések szerint május 16-án az AMD felvázolja a jövőképét: a találkozón ott lesz Lisa Su ügyvezető, a Radeon Technologies Group vezetője, Raja Koduri, továbbá Mark Papermaster, az AMD technológiai igazgatója. 

Hirdetés

Az AMD jövőjét jelentő termékekről ekkor tudunk majd meg többet. Új információkra számíthatunk a Vegáról, illetve annak az utódjáról, a Naviról. Emellett többet tudunk majd meg a jelenlegi Zen processzorok fejlesztéseiről, amelyek Zen+ néven készülnek. 

Természetesen az AMD mindig előre megtervezi a következő-generációk fejlesztéseit, néha eleve párhuzamosan folyik a munka az aktuális generáció építésével. 

A jelenlegi várakozások alapján a Vega startja a Computexen esedékes, így egyelőre csak remélni tudjuk, hogy konkrét információkat kapunk a közelgő Vegáról és a Zen+ frissítésekről. A Navival kapcsolatban jó eséllyel be kell érnünk annyival, hogy mit vár az AMD a Global Foundries 7 nm-es gyártástechnológiájától, amire a Navi majd épül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.