Hirdetés

Gigantikus és játékra is nagyszerű az AOC új monitora



|

49 hüvelykes VA panelt építettek az AGON G493UCX-be, amely 120 Hz-es kijelzőt, 1 milliszekundumos válaszidőt, 32:9 képarányt, FreeSync- és DisplayHDR 400-támogatást kínál.

Hirdetés

Az AOC újabb gamermonitorral bővítette az AGON termékcsaládját. Itt az AGON G493UCX, amely egy 49 hüvelykes behemót. 

Hirdetés

A 49 hüvelykes VA panel 4K-s felbontást és szuperszéles, 32:9-es képarányt használ. 5120 x 1440 képpontos a megjelenítő, megnövelt kontrasztarányokkal dolgozik, konkrétan 3000:1 érték mellett. A gyártó 120 Hz-es képfrissítést ígér 1 milliszekundumos válaszidő mellett, MBR háttérvilágítással. 

A VRR technológiák, mint a FreeSync és a G-Sync egyaránt támogatottak. A fényerő 550 cd per négyzetméter, vagyis a DisplayHDR 600-as plecsnit nem, de a DisplayHDR 400-at megkapta a VESA-tól. 

Az átlagos VA panelt persze lekörözi a gyárilag kalibrált darab, ami a DCI-P3 93 százalékát, az sRGB 121 százalékát fedi le. Portokból két DisplayPort 1.4, két HDMI 2.0, egy USB-C és három USB fért rá, valamint akad hangkimenet és két 5 wattos hangszóró a magasságában is állítható monitoron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.