Hirdetés

Két új AOC monitor érkezik hihetetlen válaszidővel



|

Fél ezredmásodperces válaszidő - ebbe már az extrém sasszemű játékosok sem köthetnek bele.

Hirdetés

Két Agon sorozatú monitort jelentett be az AOC, az AG251FZ2 modell 24,5 hüvelykes képátlóval rendelkezik, míg az AG271FZ2 27 hüvelykes. Bár a kijelző 1920 x 1080 képpontos felbontású TN panelt kapott, ami első látásra nem a csúcsok csúcsa, de a 240 Hz-es képfrissítés és a csupán 0,5 ezredmásodperces képfrissítés mindenképpen fontos fegyvertény.

Hirdetés

Mindkét monitor AMD FreeSync támogatást kapott, emellett shadow control és low imput lag funkciókkal kifejezetten játékosokra céloz. A fényerő 400 nit, és rendelkeznek csökkentett kékfény-kibocsátó móddal is. A hátoldal stílusos fekete-bordó színvilágot kapott, a talp pedig ezüst és fekete - a robosztus állványon a monitorok magassága is könnyen állítható, és persze a döntésükre is van lehetőség. A kijelzőtől jobbra egy kihajtható fejhallgató-tartót is találunk.

Csatlakozók terén egész szépen felszerelték mindkét modellt, HDMI 2.0 és 1.4, DisplayPort 1.2, D-Sub, DVI-D, négy USB 3.0 (ebből egy gyorstöltős) és egy 3,5 mm-es jack áll rendelkezésünkre. Hangszóróból dupla, egyenként 3 wattos egység került a készülékházba, amely egyébként az állvány mellett 100x100-as VESA konzolokkal is használható. A nemzetközi webshopokban már megtalálható mindkét modell, 330 és 380 dolláros áron adják, ami átszámolva 95 illetve 110 ezer forint környéke, de ez persze esélyesen drágul valamelyest, mire Magyarországra is befut.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.