Hirdetés

Áprilisban valóra válik az NVIDIA egyik álma



|

Az NVIDIA partnerei áprilisban dobják piacra a 144 Hz-es, 4K-s, HDR- és G-Sync-képes monitoraikat.

Hirdetés

A jelentések szerint hamarosan valóra válik az NVIDIA egyik álma, vagyis az, hogy a gamerek prémium 4K-s élményt kapjanak a monitorgyártóktól. 

Hirdetés

Az első 4K-s, 144 Hz-es monitorok, amelyek megfeleltek az NVIDIA követelményeinek, az Acer és az ASUS műhelyeiből származtak. Mindkettő kénytelen volt azonban az AU Optronics M270QAN02.2 AHVA panelt használni, ugyanis az NVIDIA azt akarta, hogy a gamereket egy teljesen integrált megoldás szolgálja ki, ami 3840 x 2160-as felbontást, 144 Hz-es frissítési rátát, 1000 nites fényerőt, 384 zónás, közvetlen LED-es háttérvilágítási rendszert, illetve HDR10- és DCI-P3-támogatást garantál. 

Az NVIDIA partnerei a szigorú előírások miatt kénytelenek voltak a panelgyártóra építeni. A csúszások miatt az Acer Predator X27 és az ASUS ROG Swift PG27UQ mind késtek, és nem jelentek meg 2017-ben. Idén áprilisban végre megérkezhetnek, vagyis a gamerek hamarosan a valaha volt legjobb monitorok közül válogathatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.