Hirdetés

Apró, vezeték nélküli fülhallgatót hoz az Asus a gamereknek



|

Várhatóan igaz lesz a Cetra True Wireless kapcsán az, hogy kicsi a bors, de erős.

Hirdetés

Más játékos perifériákhoz hasonlóan a megfelelő fejhallgató kiválasztása sem mindig pofonegyszerű, hiszen a hangzás és a dizájn mellett sokat számít, hogy vezetékes, vagy vezeték nélküli modellt választunk, és az sem mindegy, hogy zárt vagy nyitott a kialakítása. Szerencsére nagyon széles felhozatalból válogathatunk, és az is örömteli, hogy rengeteg ismert gyártó kínálatában találhatunk ilyen termékeket. Nem kivétel az Asus sem, amely hamarosan azoknak kedveskedik, akik nem szeretnek fejpántokkal vacakolni.

Az Asus ROG bemutatta a Cetra True Wireless nevet viselő, vezeték nélküli fülhallgatóját, ami ismerős, "száras" dizájnnal igyekszik majd magához édesgetni a low profile stílust kedvelő játékosokat. Az új Cetra aktív zajszűrő (ANC) technológiával rendelkezik, és az alacsony késleltetésnek köszönhetően a vezeték nélküli teljesítménye is ideális lesz, legyen szó játékról, vagy éppen zenehallgatásról. Így elvileg a pörgősebb, kompetitív játékokhoz is kiváló választás lesz az Asus újdonsága.

Hirdetés

A mindössze 66 grammot nyomó fülhallgató Bluetooth 5.0-n keresztül csatlakozik eszközeinkhez, és 40 mAh-s aksijával akár 5 órán át is működőképes lehet. A megfelelő hangzásról 10 mm-es, neodímium mágneses driverek gondoskodnak, a frekvencia-tartomány 20 Hz és 20 kHz között van, az impedancia pedig 32 ohm. Egyébként egyirányú mikrofon is van a cuccban.

Még nem tudni, mennyibe fáj majd a Cetra True Wireless, de várhatóan április közepétől már kapható lesz, először a Benelux régióban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.