Hirdetés

Ár-érték arányban is nyerő az AOC új gamermonitora



|

279 dollárért remek tudást garantál az AOC játékosoknak szánt CQ27G1 monitora.

Hirdetés

Az AOC egy 27 hüvelykes, játékosoknak szánt gamermonitorral bővítette a CQ szériás kijelzőinek kínálatát. A CQ27G1 27 hüvelykes átmérővel bír, 1800R hajlítás jellemzi. 

Hirdetés

A VA típusú panel 2560 x 1440-es felbontást használ, 144 Hz-es képfrissítéssel operál, a válaszideje 1 milliszekundum. A FreeSync támogatása természetesen megoldott. 

Sajnos a 250 nites fényerővel nem nyer díjat a monitor, így ha közvetlenül rásüt a napfény a képernyőre, akkor gondok lehetnek a láthatósággal. A legtöbb esetben azonban ez a fényerő is elegendőnek bizonyulhat. A 3000:1 kontrasztarány is hasonlóan átlagosnak mondható. 

Az alacsonyabb vételár érdekében nincsenek hangszórók és USB hub, csatlakozókból is csak egy DisplayPort és egy HDMI 2.0 akad, valamint jackcsatlakozó. A talp magassága állítható. A vételár 279 dollár, vagyis ár-érték arányban kiváló az AOC újdonsága. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.