Hirdetés

Arduino jár a prémium olvasóinknak



|

Egy Uno Rev3 vezérlőt, egy tankönyvet és egy kezdőprojektekkel teli Arduino Superguide füzetet adunk minden prémium PC World előfizetőnek.

Hirdetés

Talán nem is tudsz róla, de körülvesznek bennünket a mikrovezérlők. Ott vannak az utcai italautomatában, az elektronikus kávégépedben, a mikrohullámú sütődben, vagy a drágán megvásárolt spéci ébresztőórádban. Az elmúlt években egy kisebb forradalom zajlott le a programozható alkatrészek világában, hiszen az Arduino és a hozzá tartozó rengeteg szenzor megérkezésével immár bárki megépítheti a saját okoseszközét, a hardverfejlesztés már nem kevesek kiváltsága többé.

Hirdetés

Okos garázskaput építenél? LED-ekkel tuningolnád fel a ruháidat? Vagy éppen felhőből vezérelnéd a kertet öntözőrendszerét? Az Arduino erre mind lehetőséget ad, ráadásul most a PC World prémium előfizetőit nem csak egy Arduino Uno Rev3 mikrovezérlővel lepjük meg, hanem egy alapozó tananyagot is kívánunk, majd a következőkben lapszámonként mutatjuk meg olvasóiknak, hogy mi mindenre képes az ajándékba adott Arduino lapka. Ha te is létrehoznád a saját okoseszközödet, itt a remek alkalom arra, hogy belépj velünk az IoT-fejlesztés világába. Ha pedig már nyakik benne vagy, akkor neked találták ki a Makers Wanted rendezvényünket, illetve az ahhoz tartozó pályázatot.

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Szimpatikus az Arduino csomagunk? Rendkívüli év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron beszerezheted, ráadásul az Office 365 előfizetést, valamint a Kaspersky legerősebb lakossági végpontvédelmét is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.