Hirdetés

Ártakarékos lett az asztali Dell G5 gamer-PC



|

Vonzó, viszonylag olcsó, ám fejleszthető asztali gamer-PC a Dell G5, amelyet a gamescom alkalmából mutatott be a gyártó.

Hirdetés

A Dell előrukkolt az első G szériás asztali gamergépével, amivel így a G szériás gamerlaptopokat kíséri. Az új Dell G5 egy belépőkategóriás asztali gamer-PC, ami vonzó és viszonylag olcsó, ám fejleszthető a későbbiekben. 

Hirdetés

Szerszámok nélkül szerelhető maga a PC, amelybe további meghajtók is telepíthetőek, a hőmérsékletek kordában tartásáról pedig négy eltérő léghűtéses mód gondoskodik. Természetesen a kék LED-es világítás sem hiányzik, opcionálisan oldalablak is kérhető a hardcore megjelenés jegyében. 

A G5-be kilencedik-generációs Intel Core CPU kérhető, a startot a Core i3-9100 jelenti, a csúcsot a Core i9-9900K. Videokártyák tekintetében a GeForce GTX 1660 Ti-től egészen a GeForce RTX 2080-ig lehet nyújtózkodni, de akár Radeon RX 560X vagy Radeon RX 5700 is kérhető. 

RAM-ból maximum 64 GB-os (2666 MHz) támogat az asztali PC, de az alapmodellbe csak 8 GB jut. A maximum 2 TB-os SATA HDD-t M.2-es PCIe SSD-vel kombinálják, de extra férőhelyek is akadnak. A tápok visszafogottak, 360 vagy 460 wattosak. A PC a Killer WiFi AX1650 kártyával már a WiFi 6-ot is támogatja. 

A Dell G5 indulóára 629 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.