Hirdetés

Játékosoknak készült a vízhűtéses ASRock Z490 AQUA alaplap



|

Limitált kiadású és kifejezetten gamereknek készített megoldásnak számít a nem mindennapi ASRock Z490 AQUA.

Hirdetés

Ha egy termék tele van RGB-s fényekkel, akkor azt valószínűleg a gamereknek szánták a gyártók. Szerencsére nem csak ettől számít valami játékosoknak szánt megoldásnak, hanem az egyéb tulajdonságaitól is. Az ASRock legújabb alaplapja kápráztató fényeket, futurisztikus dizájnt és fejlett vízhűtéses rendszert hozott magával. Ideális választás az ASRock Z490 AQUA azoknak, akik szeretik mindig csúcsra járatni a processzort és a videokártyát. 

Hirdetés

Hangzás terén is kifejezetten fejlett az új alaplap, ugyanis ESS9218 DAC chip található rajta. Ráadásul nem csak a CPU és a GPU gyors működése garantált, hanem a kiegészítőké és a hálózaté is. Erről Thunderbolt 3 portok, 10 Gbps-os LAN, WiFi 6 gondoskodnak. 

Persze ennek valószínűleg igen komoly ára lesz, noha az ASRock a konkrét összeget még nem közölte. Azt viszont igen, hogy csak 999 ilyen alaplap készül összesen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.