Hirdetés

Assassin's Creed Valhalla stílusú RTX 3080-at villantott az MSI



|

A tajvani gyártó a Ubisofttal együttműködve tervezte az egyedi festésű, csúcsteljesítményű videokártyát.

Hirdetés

Az MSI által gyártott RTX 3080 Suprim X GPU-k a videokártya piac egyik legjobb teljesítményt nyújtó modelljei, és ha ez nem lenne elég, még egyedi festésű, különleges kiadásban is elérhetőek lesznek. A gyártó dizájnereit az Assassin's Creed Valhalla ihlette meg, így hamarosan korlátozott számban megvásárolható lesz az RTX 3080 Suprim X speciális verziója.

Hirdetés

A modell alapját a 10G RTX 3080 SKU adja, a GPU 1920 MHz-es teljesítményre képes, vagyis ugyanolyan minőséget nyújt, mint a hagyományos RTX 3080 Suprim X kártyák. Az egyediség így a festésben rejlik, ami a Valhalla stílusa alapján szürke és kék árnyalatokban pompázik, és az MSI logók mellett természetesen elfért az Assassin's Creed jellegzetes emblémája is.

Az MSI RTX 3080 Suprim X Assassin's Creed Valhalla kiadás egyelőre kizárólag a gyártó tajvani honlapján elérhető, viszont meglepő lenne, ha csupán egyetlen országban lehetne megvásárolni a kártyát. Az MSI egyébként az egyedi RTX 3080 mellé ingyenesen csomagolja az Assassin's Creed Valhalla egy példányát is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.