Hirdetés

280 Hz-es gamermonitor érkezik az ASUS jóvoltából



|

Nem elég, hogy 280 Hz-es képfrissítésre képes a VG279QM, IPS-panelt kapott TN helyett.

Hirdetés

Az elmúlt években a magas képfrissítést kínáló monitorok piacán a 240 Hz-es érték volt a csúcs, ami a mai napig extrém gyorsnak számít. Sokan már eleve nem tudnak különbséget tenni a 120 és a 144 Hz között. Az ASUS azért halad a korral, és a VG279QM formájában már 280 Hz-es képfrissítésű monitort hoz a piacra. 

Hirdetés

Az információk szerint a 27 hüvelykes monitor full HD-s felbontást kínál HDR400-támogatással. Az igazi különlegesség persze a 280 Hz-es képfrissítés, ami még érdekesebb amiatt, hogy nem TN, hanem IPS panelről van szó. A szabvány ráta egyébként 240 Hz, a 280 Hz gyári tuning mellett lesz elérhető. 

A kijelzőt 400 nites fényerő, 1000:1 kontrasztarány és az sRGB 99 százalékos lefedettsége jellemzi.

Csatlakozókból két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.2 akad, illetve van Adaptive-Sync és G-Sync-támogatás is. Kínában mindez nagyjából 530 dollárnak megfelelő összegért vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.