Hirdetés

Itt az ASUS legújabb hordozható gamermonitora



|

Már kapható a 240 Hz-es képfrissítést garantáló ASUS ROG Strix XG17AHPE hordozható kijelző.

Hirdetés

Az ASUS egy új, 17,3 hüvelykes, hordozható monitorral frissítette a ROG Strix kijelzőinek kínálatát. A ROG Strix XG17AHPE kifejezetten játékosoknak készült, először még 2019 közepén villantotta meg a gyártó. A gamermonitor 17,3 hüvelykes IPS-paneljét 3 milliszekundumos válaszidő, 240 Hz-es képfrissítés és 7800 mAh-s beépített akkumulátor jellemzi, az ultravékony kialakítás mellett. 

Hirdetés

A full HD-s megjelenítő 10 százalékkal nagyobb látóteret garantál a szokásos hordozható monitorokhoz képest, az sRGB-t 100 százalékban lefedi, a kontrasztaránya pedig 1000:1. 

A játékosok FPS jellegű játékokban is élvezhetik az akciót, akadozásoktól ilyen válaszidő és képfrissítés mellett nem kell tartani. Csatlakozókból DisplayPort és microHDMI 2.0 is akad, az akku pedig gyorstöltéssel tankolható fel. Az extrák között sztereó hangszórók és állványként szolgáló fedlap is található. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.