Hirdetés

Az 5G miatt csúszhat a Razer legújabb gamermobilja



|

A Razer ügyvezetője szerint nem feltétlen jó ötlet most beruházni új gamertelefonra.

Hirdetés

A Razer a mobilos részlegének nagyját leépítette vagy áthelyezte, emiatt aztán mindenki úgy gondolta, hogy kiszállt a mobilpiacból. Nemrég kaptak szárnyra azok a hírek, amelyek szerint azonban a Razer mégis készül egy új gamermobillal, de elcsúsztatta annak a megjelenését. Most pedig kiderült, hogy miért. 

Hirdetés

Min-Liang Tan, a Razer ügyvezetője nemrég az Engadgetnek adott egy interjút, amiben többek között megemlítette, hogy gamermobilt vásárolni most nem feltétlen jó ötlet. Szerinte a játékosok, akik új okostelefont akarnak, idén már 5G-s mobilt szeretnének venni. Aki most ilyet vásárol, az viszont nem tudja használni, mert nincs hálózat, ami kiszolgálja. 

A Razer szemében ez azt jelenti, hogy az 5G-s okostelefonok felára indokolatlan. Ezzel egyszerre viszont a 4G-s gamermobilok iránti kereslet is lecsökkent, ugyanis a fogyasztók az 5G-s alternatívák megjelenésre várnak - állítólag. 

A Razer Phone 3 leghamarabb október közepén vagy november elején érkezhet. A Razer álláspontja miatt azonban nem lenne meglepő, ha az új modell debütálása inkább 2020 elejére csúszna. Addigra a legtöbb helyen működnek majd az 5G-s hálózatok, és a szakértők szerint kereslet is lesz az 5G-s mobilok iránt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.