Hirdetés

Az alapokra koncentrál a Sharkoon új gameregere



|

Kerüli a felesleges extrákat a SKILLER SGM2, de RGB-s világítás azért van a kedvező árú rágcsálón.

Hirdetés

A Sharkoon mindig is szeretett elfogadható és elérhető áron kínálni olyan perifériákat, amelyek azért a teljesítményre is koncentrálnak. A gyártó legújabb gameregere a SKILLER SGM2 lett. 

Hirdetés

Az egér az alapokra koncentrál, és mellőzi a felesleges extrákat. A végeredmény egy letisztult, ergonomikus eszköz lett, jobbkezes játékosoknak, plug-n-play működéssel, versenyképes árazással és 6400 DPI-s optikai szenzorral. 

A kényelmes markolat, a gumírozott oldalak és a dizájn már bizonyítottak, vagyis a SKILLER SGM2 kényelmes fogást biztosít mindenkinek, aki jobbkezes. 

A 6400 DPI-s optikai szenzor 400-as, 1200-as, 3200-as és 6400-as érzékenység mellett tud dolgozni, a mintavételezési ráta 1000 Hz. Bár a rágcsáló minimalista, azért a SKILLER logó világít, és a DPI-ről ad visszajelzést. Bonyolult szoftverek nincsenek, de RGB-s világítás körben azért akad. Hat világítási módból lehet választani, de a csík le is tiltható. Az egér ára Európában 17,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.