Hirdetés

Az AMD megtrollkodta az Nvidia RTX 40-es bemutatóját



|

Kevéssel előtte jelentette be az RX 7000-es szériát. Az időzítés nyilván nem véletlen, így azért nem lehetett felhőtlen az Nvidia öröme.

Hirdetés

Ezerrel dübörög a GTC 2022, ahol az Nvidia végre hivatalosan is leleplezte az RTX 4090-et, annak valamivel gyengébb testvérét az RTX 4080-at, és még megannyi nagyon sok, izgalmas MI-vel kapcsolatos megoldást, az AMD azonban nem hagyta, hogy csak és kizárólag a zöldekről szóljon a nap.

Kevéssel az Nvidia bemutatója előtt az AMD egyik vezetője a Twitteren osztotta meg, hogy az RDNA 3-as GPU-kra sem kell már sokat várnunk.

Hirdetés

Scott Herkelman, az AMD vezető alelnöke, a mikroblogján kürtölte világgá, hogy november harmadikán globálisan elrajtol az első RDNA 3-as videokártya, és ugyan több részletet egyelőre nem osztott meg, hozzátette, hamarosan további tudnivalókkal jelentkeznek.

Nemrégiben szárnya kelt egy pletyka, miszerint az RX 7000-es modellek közül némelyik akár 4 GHz-es magórajellel is rendelkezhet, ami elsőre meredeken hangzik, de miután tanúi voltunk az Nvidia bejelentésének az RTX 40-es modellekkel kapcsolatban, már semmin nem lepődünk meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.