Hirdetés

Az AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G egy igazi szörnyeteg



|

Egy AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G járt a szerkesztőségben, amit természetesen annak rendje s módja szerint le is teszteltünk.

Hirdetés

Cseppet sem túlzás a címben látható kijelentés, az AORUS GeForce RTX 3070 MASTER 8G valóban egy marcona bestia. Az alábbi videótesztben pedig az is kiderül, egészen pontosan mire is képes, illetve milyen játékosoknak ajánljuk kifejezetten ezt a videokártyát. 

Beszerezni persze nem lesz egyszerű, hiszen egyrészt az ajánlott amerikai fogyasztói árazás köszönőviszonyban sincs a hazai árakkal, másfelől pedig a készlethiánnyal is meg kell küzdenünk - utóbbinak okairól egyébként nemrég egy külön videót is készítettünk.

Hirdetés

A videóban szó esik az Nvidia Reflexről és a DLSS technológiáról, az ehhez kapcsolódó cikkeinket érdemes elolvasni, hogy teljesen képben legyetek ezekkel is. Amennyiben elnyerte a tetszéseteket ez a videoteszt, egy like-kal tudjátok jutalmazni a munkánkat, ha pedig a jövőben sem szeretnétek lemaradni ilyen és ehhez hasonló tartalmainkról, akkor mindenképpen iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra. Ha csengettyűvel is összebarátkoztok, akkor azonnal értesítést kaptok a legújabb videókról már azok publikálásának pillanatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.