Hirdetés

Az Asus kifejlesztette a világ első gamer kontaktlencséjét



|

Az Asus ROG Smart Lens mesterséges intelligenciára épülő technológia segítségével farag belőlünk eredményesebb játékost.

Hirdetés

Ha azt hitted, csak a Razer tudja és akarja új, minden korábbinál intenzívebben átélhető élménnyé varázsolni a videojátékozást, akkor nagyobbat nem is tévedhettél volna. A cég mérnökei ugyanis előálltak a világ első, kimondottan gamereknek tervezett kontaktlencséjével. A ROG Smart Lens a legmodernebb MI-alapú technológiákat ötvözi annak érdekében, hogy viselője az arénák legyőzhetetlen bajnokává váljon.

A speciális kontaktlencse a beépített fej- és szemkövető rendszernek köszönhetően korábban elképzelhetetlen irányítás formákat ad a kezünkbe. A ROG Command Center révén a szemünkkel végezhetjük el a beállításokat, és pislogással tudjuk megerősíteni az utasításokat ahelyett, hogy a monitor beállításai között turkálnánk, vagy Alt+Tab-bal bajlódnánk. Ezzel a módszerrel egyébként egyszerre 10 gyorsgombot tudunk kiváltani a mikrofon némításától a zenehallgatás vezérléséig. 

Hirdetés

Az Asus nem hagyta ki azt a ziccert, hogy Aura Sync támogatással ruházza fel a gamer kontaktlencséket, melyek alakja a színe is személyre szabható az Armoury Crate szoftverrel. Az így minden tekintetben egyedivé varázsolható ROG Smart Lens gyorstöltést is kínáló, egyedi kialakítású tokban érkezik, amely egyúttal a lencse tisztaságáról is gondoskodik. A 100 százalékos töltöttségi szint eléréséhez szükséges 1 órányi időtartam pont elég arra, hogy patyolattiszta legyen az Asus újdonsága.

Arról sajnos nem adott tájékoztatást a cég, hogy mikor tervezi bevezetni és milyen áron a ROG Smart Lens gamer kontaktlencsét, de mi úgy saccoljuk, hogy mindenképpen olyan napon kerül rá sor, amely a naptárban elsejére esik, méghozzá áprilisban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.