Hirdetés

Az ASUS mutathatja be az Nvidia következő videokártyáját



|

Május 10-én fogják leleplezni a legújabb Nvidia videokártyát, többet azonban nem árultak el.

Hirdetés

Miután az Nvidia bemutatta az Ada Lovelace generációt, mindenkinek leesett az álla az áraktól, és ugyan nagyon próbálkoztak, nem sikerült elérniük, hogy indokoltnak érezzük az RTX 4090 teljesen elborult árazását. Most, hónapokkal a nagyágyú piacra kerülése után, végre jönnek azok a kártyák is, amik a nagy tömegeket érdekelhetik, már ha erről van szó, ezt ugyanis még senki nem erősítette meg.

Az ASUS hivatalos Facebook-oldala posztolt nemrégiben egy katonát, akinek a hátán a TUF Gaming felirat látható. A képhez csatolt szövegben az ASUS azt írja, egy teljesen új Nvidia videokártyát fognak bemutatni, sőt, aki eltalálja annak teljes nevét és a chipsetet, még nyerhet is egyet belőle.

Ugyan az ASUS nem írta le konkrétan, hogy egy GeForce-kártyáról lenne szó, ez szinte biztosan így van, méghozzá az Ada Lovelace generáció következő modelljére utalhatnak.

Hirdetés

A TUF verziók minden a kiemelt strapabírásukról voltak híresek, a TUF OG esetében pedig valamilyen katonai kamuflázs mintára gyanakszunk.

A videokártya valószínűleg az RTX 4060 Ti lesz, aminek bejelentését egyébként is erre a hónapra vártuk. Nem tudjuk egyelőre, hogy az ASUS lesz-e a szerencsés, aki először bemutatja az RTX 40-es széria legújabb modelljét, vagy mindössze a TUF OG-t leplezik le, amiből majd lesz RTX 4060 Ti is, de bármi is az igazság, érdemes lesz figyelmi május 10-én, mi biztos megírjuk majd nektek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.