Hirdetés

Az Intel bemutatta legújabb flagship videokártyáját



|

Az Arc A770 Limited Edition nemcsak nagyon szép csomagban érkezik, de az RGB-őrülteknek is imponál majd.

Hirdetés

Az Intel gőzerővel készül rá, hogy idén piacra dobja az első dedikált GPU sorozatát, amihez természetesen egy komolyabb marketing kampány is hozzátartozik. Persze ez nem azt jelenti, hogy holnaptól a 4-es és a 6-os villamos oldalán találkozhatunk majd az Intel Arc széria plakátjaival, sokkal gondosabban célzott megjelenésekről van szó, mint pl. a Linus Tech Tips csatornán futó WAN Show podcast legutóbbi epizódja.

A cég képviselői a sorozat flagship videokártyáját, az A770 Limited Editiont hozták el a műsorba, hogy ne csak a teljesítményéről beszélhessenek, de magát a dizájnt is bemutathassák, beleértve a kifejezetten gamereknek célzott esztétikai jellemzőket.

Hirdetés

Maga a videokártya egyszerű eleganciára törekszik, nem próbál túl giccses vagy extravagáns lenni a két hűtővel, de azért egy RGB LED-csík helyet kapott rajta (ennek a színét az Intel driveréből állíthatjuk majd), illetve egy kiegészítőt is kapunk a kártyához, amellyel a fényeket összeszinkronizálhatjuk az alaplapunkkal.

A teljesítményt tekintve a kártyában az ACM-G10 GPU kapott helyet, 4096 végrehajtó egységgel valamint 32 ray tracing egységgel felszerelve. Maga a GPU 2,4 Ghz-en tud legfeljebb pörögni, ami 20 TFLOP-os teljesítményre elég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.