Hirdetés

Az MSI és a SteelSeries szinkronizálják a világításodat



|

Az együttműködésnek hála szinkronizálható lesz az alaplap világítása a perifériák fényével.

Hirdetés

Érdekes stratégiai együttműködésbe kezdett az MSI és a SteelSeries. A két cég közös munkájának hála egy gamerkonfiguráció RGB-s világítása nem tér majd el a perifériák fényétől, legalábbis ha azok SteelSeries márkájúak. 

Hirdetés

Az MSI egyelőre csak a Z270 Gaming Pro Carbon alaplapján engedi vezérelni a LED-es világítást, de a jövőben valószínűleg még több hasonló tudású alaplapot dob piacra. 

A SteelSeries Engine 3 alkalmazás képes az alaplap világítását szinkronizálni a SteelSeries perifériákkal, így pedig egy közös világítási élményt garantál az asztali PC. 

A PrismSync funkció vezérli a világítási hatásokat a szín kiválasztása után, míg a GameSense funkció dinamikusan állítja a világítást attól függően, hogy az általunk kiválasztott játékokban épp mi történik. A színek többek között az életerőről is adhatnak visszajelzést. 

Mindez jól jelzi, hogy a gamervilágban az egyik következő lépcső a LED-es világítás beépítése a mindennapokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.