Hirdetés

Az MSI máris bemutatta GeForce RTX 30-szériás grafikus kártyáit



|

Darabszámban sem aprózta el a dolgoz az MSI, a Gaming Trio és a Ventus szériákban összesen 14 új eszközt villantott a GeForce RTX 30-szériából.

Hirdetés

Az NVIDIA nemrég mutatta be a GeForce RTX 30-szériás videokártyáit, most pedig az MSI az elsők között rántotta le a leplet a testre szabott megoldásairól. A Gaming Trio és a Ventus szériák keretében konkrétan 14 különféle modellt jelentett be az Ampere architektúrára építve. Ezek között négy RTX 3090, négy RTX 3080 és hat RTX 3070 kártyát találunk. Magukról a konkrét típusokról és azok előnyeiről korábbi összefoglalónkban részletesen is olvashattok

Hirdetés

Ami az MSI-t illeti, a Gaming Trio szériával a hűtésre mentek rá, ebben segít az új Core Pipe hőcsőrendszer, a TORX 4.0 ventilátorok és a légáramlásra optimalizált hűtőbordák. A Gaming Trio kiadású RTX 30-as kártyák tripla ventilátoros hűtőt, Mystic Light RGB-t és matt fekete hátlapot kaptak. Ezeken három darab 8-tűs csatlakozó található, kivéve az RTX 3070, amin kettő. Lesz emellett három eszköz gyárilag emelt órajelekkel is, de ezek értékét még nem árulták el. 

A Ventus széria hasonló tripla ventilátoros hűtést kap, TORX 3.0 légkavarókkal és Core Pipe technológiával. Itt az ipari külsőn van a hangsúly, tehát RGB nincs. Az RTX 3070-ből lesz két ventilátoros hűtésű verzió is. Ebben a szériában is várhatóak túlhajtott modellek, de ezekről szintén nincsenek még részletek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.