Hirdetés

Az Nvidia több új, belépőszintű GPU-val készül jövő tavaszra



|

Laptopokba szánja őket a gyártó.

Hirdetés

Nyilván nem várhatunk ugyanolyan teljesítményt egy gamer notebooktól, mint egy bivalyerős asztali PC-től, de most, a chiphiány és a szűkös készletek korában akár jó alternatíva is lehet egy ilyen hordozható masina. Készül is néhány aprósággal az Nvidia, amelyek a jövőre érkező laptopok teljesítményét dobhatják majd meg alaposan.

Hirdetés

Viszonylag visszafogottan jelentette be a gyártó, hogy három vadonatúj mobil GPU is érkezik jövő tavasszal, a GeForce RTX 2050, a GeForce MX570, illetve a GeForce MX550. Sok részlet egyelőre nem derült ki, de az RTX 2050 gyaníthatóan a Turing-architektúrára épül, az MX570 az új SKU lehet, az MX550 pedig az MX450-et helyettesítheti. Utóbbi kettő a gyártó szerint több szempontból is előrelépést jelent a korábbi MX GPU-khoz képest, és jól jöhet, ha képet vagy videót szerkeszt az ember.

Az RTX 2050 egyébként támogatja a ray tracinget, a DLSS-t, a Reflexet, és még az Optimus technológiát is, így tényleg egész jó teljesítményt nyújthat egy olcsóbb laptopban. Pontos megjelenési dátumokat viszont egyelőre nem kaptunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.