Hirdetés

Az Nvidia újabb videóval húzza az agyunkat a nagy bemutató előtt



|

A modern grafikus kártyák tervezésének művészetéről és tudományáról szól az a klip, amit a nagy bemutató előtt tett közzé az Nvidia.

Hirdetés

Rövidesen elérkezünk az Nvidia következő nagy rendezvényéhez, a GeForce Special Eventhez. A szeptember 1-jén esedékes nagy bemutatón elvileg végre elstartolnak a GeForce RTX 3000-szériás grafikus vezérlők, először a létező legerősebbek. Addig is azért igyekszik kedvcsinálóval fenntartani a figyelmet a cég, ezért kiadott egy klipet a modern grafikus kártyák tervezésének művészetéről és tudományáról. Az iménti folyamatok lépésein túl azt is megmutatják, hogy mire számíthatunk a jövő héten. 

Hirdetés

A videó alapvetően a tervezésre és a hűtésre koncentrál, és megerősítik benne a V-alakú PCB-t, továbbá a 12-tűs csatlakozót is. A videó zárásához közeledve pedig egy végleges Founders Edition hűtő is feltűnik, a V-alakú kivágáson pedig egy plusz hűtőborda is van. 

Természetesen az új kártyák kedvcsinálója mellett azért okosságok is fértek az összeállításba, így például a hőkezeléssel, az elektromos dizájnnal vagy a mechanikus struktúrával, sőt, a termékdizájnnal kapcsolatban is lehet okosságokat hallani. Az igazán nagy dolgokra pedig majd szeptember 1-jén derül fény, amikor debütál az RTX 3000-es széria. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.